България Събитие, което събира на едно място едни от най-добрите

...
България Събитие, което събира на едно място едни от най-добрите
Коментари Харесай

Събитие, което събира на едно място едни от най-добрите в дизайна

България Събитие, което събира на едно място едни от най-хубавите в дизайна За първи път петима международно приети престижи в областта на архитектурата, както и експерти по въпроси, свързани с ръководството на планове, маркетинг и външни пазари идват в страната ни  Христо Боснев 30 септември 2019, 14:13  Събитие, което събира на едно място едни от най-хубавите в дизайна Източник: Dibla.com
ъбитие от ранга и естеството на „ Дибла Семинар “ не се е случвало в никакъв случай в България.

За първи път петима международно приети престижи в областта на архитектурата, интериорния и продуктов дизайн, както и експерти по въпроси, свързани с ръководството на планове, маркетинг и външни пазари идват в страната ни по покана на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “.

Лекторите ще споделят с публиката своите секрети за триумф, богат опит и многообразие от осъществени планове на 10-и октомври 2019 година в „ Интер Експо Център “. Показател за значимостта на събитието за българската проектантска общественост е фактът, че един от гостите на идния „ Дибла Семинар “ е включен в класацията „ Десетте интериорни дизайнери, които трансформираха света “ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners. Големият престиж и изключителната международна популярност на участниците, дружно с полезността на тематиките, които ще чуете, подсигуряват за едно събитие, което не можете да си позволите да пропуснете.

Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design Awards

Имайки зад тила си редица огромни, влиятелни и сполучливи събития в областта на дизайна и архитектурата в България – едно от които е и идното четвърто издание на Dibla Design Awards, на което ще журира самият Карим Рашид, наред с още 15 свои авторитетни сътрудници, екипът на „ Дибла “ взема решение да сложи и основите за идващото свое огромно предизвикателство. „ Дибла Семинар “ е най-новият план на Платформата, който цели да потвърди, че българската аудитория заслужава и може същински да оцени най-хубавото от международния дизайн.

Италианският проектант Федерико Делросо, избран като един от десетте модерни дизайнери, трансформирали света, ще показа пред публиката авторския си филм „ Да мечтаеш същинското “ ( “Dreaming the Real”), който е и част от формалния асортимент на Миланския фестивал за филми за дизайн 2018 година Неговата стенна лампа Mima е номинирана на 21-вия Златен Компас 2008 и е включена в непрекъснатата сбирка на ADI Compasso d'Oro Design Museum, а през 2012 година планът му за дизайн на заведения за хранене Notime е измежду финалистите за Best of Year Award.

Определяна за най-влиятелния дизайнер в Близкия Изток, определена за „ Водещ дизайнер на 2018 година “ от Index Architecture & Design Awards и притежател на влиятелната Награда за повсеместен принос от Identity Design Awards, Изабел Пинтадо е същински елмаз в короната от лектори на събитието „ Дибла Семинар “. Г-жа Пинтадо е Старши вице-президент за Африка, Китай, Близкия изток, Тайланд и районен ръководещ шеф за Дубай, Бангкок, Шанхай към Wilson Associates.

Добре позната на българската аудитория от присъединяване й в екипа на журито в последните три издания на DIbla Design Awards, Хасегава Аой, началник на магистърската стратегия за интериорен дизайн в Академия „ Домус “, Италия, ще разкрие най-важните правила за сполучлив маркетинг в интериора и архитектурата. Не инцидентно изяви откровена подготвеност да се включи в програмата на „ Дибла Семинар “.

Инж. Татяна Станчева със своя над 15-годишен разнороден и богат професионален опит, тя ще показа на практика и работещи препоръки за водене и ръководство на сполучлив план, обвързван с дизайна. Тайната на триумфа тя открива във фокуса върху клиента – какво го прави благополучен, от какво има потребност? Поставянето му в центъра и прицелването в извънреден резултат за нея постоянно са били в основата на отличните достижения.

Румънският продуктов дизайнер Атила Верес ще показа какво му е помогнало да завоюва редица международни оценки, измежду които Наградата за нововъведения 2019 година от International Housewares Association, премията от Design Index ADI, както и първа премия от съревнованието BMW Creative Lab, с което дефинитивно декларира безспорния си гений и новаторско мислене на международната дизайнерска сцена. През 2015 година Атила основава свое лично студио и задава началото на съдействие с някои от водещите международни марки. Води дисертационен курс за продуктов дизайн към Istituto Europeo di Design (IED), Милано.

В особено плануваните паузи сред лекциите посетителите ще имат неповторимата опция да се срещнат от близко с артикули и услуги на над 20 компании, работещи в областта на интериорния дизайн, които ще разположат свои мострени щандове в Б2Б зоната към лекционната публика.

Софийски апартамент, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Апартамент в Пловдив, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Софийският апартамент, в който човек може да се влюби (СНИМКИ)

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Как да си осигурим почтени старини  1 Заемите сред другари - убийци на взаимоотношения  1 Изтича срокът за подаване на коригиращи данъчни заявления  1 Доход под 363 лв. – значи си безпаричен --> Пaрите ни  Как да си осигурим почтени старини Как да си осигурим почтени старини  Заемите сред другари - убийци на взаимоотношения Заемите сред другари - убийци на взаимоотношения  Изтича срокът за подаване на коригиращи данъчни заявления Изтича срокът за подаване на коригиращи данъчни заявления  Доход под 363 лв. – значи си безпаричен Доход под 363 лв. – значи си безпаричен Не пропускай  Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години  Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия Парадоксът в Русия: по-високи заплати, по-голяма беднотия  <br> <strong> Диамантеният пръстен </strong> на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ) <br>
Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)
 <br> <strong> 10 </strong> неща, за които <strong> не изискуем пояснение </strong> на никого <br>
10 неща, за които не изискуем пояснение на никого
Последни  Събитие, което събира на едно място едни от най-хубавите в дизайна Събитие, което събира на едно място едни от най-хубавите...  <p><strong>10 храни</strong>, които да консумирате при затънал метод на живот</p> 10 храни, които да консумирате при затънал метод на...  Хилари Клинтън през 1965 година Уникални фотоси: огромните водачи преди да станат...  <p>Откриха <strong>златно съкровище</strong> край Девня&nbsp;</p> Откриха златно богатство край Девня  <p>Той <strong>промени света</strong>, само че знаем напълно малко за него</p> Той промени света, само че знаем напълно малко за него  Президентът на Турция Реджеп Ердоган Ердоган: Събудиха спящия исполин, ще си понесат...  Моника Белучи Годините не ѝ личат: една секси икона на 55 (СНИМКИ)  <p>Отваряме сърцата си за обич с гениите на танца от<strong> L-E-V Company</strong></p> Отваряме сърцата си за обич с гениите на танца от...  Прокурор: 19-годишният е работил като камикадзе Прокурор: 19-годишният е работил като камикадзе  <p>Насилие, деградация и стандарти опетняват <span style= Насилие, деградация и стандарти опетняват...  Красимир Каракачанов, Екатерина Захариева, Бойко Борисов и Румен Радев Борисов за Македония: Да спрат да си играят с историята  Как можем да получим обезщетение при провалено пътешестване Как можем да получим обезщетение при провалено пътешестване  <p><span style= Щурите тоалети на Бела Хадид от седмицата на модата в...  Джей Ло Джей Ло свети на годежното си празненство (СНИМКИ)  Тодоров от ГЕРБ: За предварителни избори не може да се приказва Тодоров от ГЕРБ: За предварителни избори не може да се...  <p>Мъжете са по-разсеяни зад кормилото от жените</p> Мъжете са по-разсеяни зад кормилото от дамите  Традиционна носия Как едно румънско палто написа история  Мария Габриел Изслушват Мария Габриел в Европарламента  <p>Проф. Константинов - идва ли &bdquo;катастрофа в &bdquo;Арена Армеец&rdquo;</p> Проф. Константинов - идва ли „ злополука в...  <p>Днес имен ден имат &hellip;</p> Днес имен ден имат … Всичко от през днешния ден Виц на деня Когат видя някой да си изпива бутилката бира докрай, си крещя: - На тоя може да се разчита, няма да си остави работата незавършена! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  Красимир Каракачанов, Екатерина Захариева, Бойко Борисов и Румен Радев Борисов за Македония: Да спрат да си играят с историята  Прокурор: 19-годишният е работил като камикадзе Прокурор: 19-годишният е работил като камикадзе  Президентът на Турция Реджеп Ердоган Ердоган: Събудиха спящия исполин, ще си понесат следствията  <p>Смъртоносен пожар и конфликти в бежански лагер</p> Смъртоносен пожар и конфликти в бежански лагер в Гърция  <p>Проф. Константинов - идва ли &bdquo;катастрофа в &bdquo;Арена Армеец&rdquo;</p> Това ли са най-сложните локални избори до момента  Как можем да получим обезщетение при провалено пътешестване Как можем да получим обезщетение при провалено пътешестване  <p>Днес имен ден имат &hellip;</p> Днес имен ден имат …  Архив Германия откри скришен дейта център в остарял бункер на НАТО  Джей Ло Джей Ло свети на годежното си празненство (СНИМКИ)  <p>Зо </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР