България продължава да бъде в клещите на руската зависимост, продължава

...
България продължава да бъде в клещите на руската зависимост, продължава
Коментари Харесай

Полк. Диман Георгиев, КОД: В България продължават да управляват куфарчетата на Луканов

България продължава да бъде в клещите на съветската взаимозависимост, продължава да се ръководи от хора, които са подвластни от Русия. Основната задача на партия КОД е българският десен човек, индивидът, който създава, индивидът, който твори, да бъде показан в Народното събрание. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия кандидат-депутатът от партия КОД о.з. полк. Диман Георгиев.

Ние ще се опитаме да създадем едно дясно болшинство, да бъдем катализатори на неговото образуване. Ще се опитаме да подпомогнем тези, които желаят да допринесат България да бъде по-богата, тъй като няма по какъв начин да има единствено систематизиране без произвеждане, добави той.

Полк. Георгиев приветства днешното решение на Международния съд за арест на съветския президент Владимир Путин.

На въпрос за глобите по " Магнитски " полк. Георгиев съобщи, че за доста хора в България " Магнитски " ще бъде опция на десните хора да се освободят от веригите на социализма. " 30 години след измененията България продължава да живее в постсоциалистическо общество. В България не престават да ръководят службите, не престават да ръководят наследниците на куфарчетата на Луканов.Начело на нашата страна стои един проруски президент ", уточни още той.

Само с дясна политика може да има добре развита стопанска система и произвеждане. През последните пет години са банкрутирали над 30% от земеделските производители. Тук дребният бизнес е погубен, а той е това, което може да направи България посперираща страна. Това е, към което би трябвало да се върви. Със социалистическите опити би трябвало да приключим, безапелационен е полк. Георгиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР