България попадна сред най-успешните държави на конкурса Евровизия за последните

...
България попадна сред най-успешните държави на конкурса Евровизия за последните
Коментари Харесай

Снимка на Поли Генова с Кончита Вурст оживи мрежата

България попадна измежду най-успешните страни на състезанието " Евровизия " за последните 6 години по сбор получени точки във финала. Преди страната ни в класацията е единствено Италия, която завоюва състезанието през 2021 година, а след нас са още 38 страни, както и такива с огромни музикални промишлености като Швеция, Англия, Германия, Испания и Франция.

Поли Генова взе ефективно присъединяване в купона по време на събитието на Евровизия в Италия и си направи селфита както с Кончита Вурст, по този начин и с Филип Киркоров. Нашенката сподели и нова визия - къса стилна руса прическа.

" Не разбирам! Какво демонстрира? Никоя жена не би се облякла по този начин! Защо е това? Ако желае да е жена, да си смени пола, да се облича обикновено и да бъде! Но това е нещо несигурно, нещо завалено, нещо необичайно! Хем желая да го схвана, да го приема, хем желая да го набия и да го облека! И след всичко единствено се апелирам синът ми да стане мъж и да имам внуци! Иначе светът ще става все по-неразбран и противен! И ще стигне края си! Думи единствено на една майка! ", гласи един от мненията под фотографията на Поли Генова в формалния й профил във Facebook.

Поли Генова отпътува за Торино за финала на 66-ото издание на " Евровизия ". Като един от най-обичаните участници от почитателите на състезанието в цяла Европа, тя е получи специфична покана от най-големия спонсор на тазгодишното издание.

Това разгласи самата тя през миналата седмица в обществените си мрежи. Родната звезда е представяла повече от запаметяващо се към този момент 2 пъти страната ни на " Евровизия " през 2011 и 2016 година и бе водеща на детския формат през 2015 година Това я прави извънредно значим и мечтан посетител за финала на " Евровизия " 2022.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР