България Павел Върба: Лудогорец е кралят на българското първенство Новият

...
България Павел Върба: Лудогорец е кралят на българското първенство Новият
Коментари Харесай

Павел Върба: Лудогорец е кралят на българското първенство

България Павел Върба: „ Лудогорец ” е кралят на българското състезание Новият треньор на „ орлите ” даде поръчка 2020 година да бъде най-успешната в клубната история на „ зелените ” 28 декември 2019, 12:30  Павел Върба: „ Лудогорец ” е кралят на българското състезание
Павел Върба: „ Лудогорец ” е кралят на българското състезание
 2 хиляди лв. за Нова година във Велинград, 13 хиляди за СПА
2 хиляди лв. за Нова година във Велинград, 13 хиляди за СПА
 Застудява, къде ще вали сняг
Застудява, къде ще вали сняг
 Черна Коледа: бебенце умря часове след раждането във Видин
Черна Коледа: бебенце умря часове след раждането във Видин
 Дете падна от лифта в Пампорово
Дете падна от лифта в Пампорово
 Младежи обраха социална тоалетна във Варна
Младежи обраха социална тоалетна във Варна
 Министрите се регистрираха за 2019: Сложна година
Министрите се регистрираха за 2019: Сложна година
 Мария Грубешлиева: Знам, че Стоянка е компактно до мен
Мария Грубешлиева: Знам, че Стоянка е компактно до мен

„ Лудогорец” е кралят на българското първенство”, сподели новият треньор на „ орлите” Павел Върба в изявление за "Събуди се " и даде поръчка 2020 година да бъде най-успешната в клубната история на „ зелените”. Сред целите са дуелите с италианския гранд „ Интер” в Лига Европа и купата на България.

„ Аз съм тук с главната задача да се срещна с хората, които работят в „ Лудогорец”. За момента оставам удовлетворен от това, което виждам, и най-много от организацията”, съобщи Върба.

Той разяснява и идната среща сред „ Лудогорец” и италианския гранд „ Интер”. „ Зарадвах се от този чоп. „ Интер” игра със „ Славия” Прага в Шампионската лига. Гледал съм няколко техни мача. Ще бъде тежко. Вярвам, че българските почитатели ще бъдат удовлетворени от крайния резултат”, съобщи Павел Върба.

„ Мога да установявам, че мачовете на „ Славия” с „ Интер” бяха много контрастиращи. В семейството си „ нерадзурите” не съумяха да победят и чехите си потеглиха с точка. В Прага „ Интер” сподели доста постоянна игра и сподели мускули. Мачът в Милано показва, че съставът има недостатъци и пукнатини. Надявам се ние да вземем поуките от тези мачове и да успеем да вземем позитивен резултат от двата дуела. „ Лудогорец” е кралят на българското състезание. Доминира тотално. Осъзнавам, че никой няма да одобри от мен нещо друго от първото място. Още от първите ми срещи с управлението ме притегли концепцията за Шампионската лига. Именно по тази причина аз одобрих тази оферта. Сам желая тази цел – влизане в групите на турнира”, уточни още Върба.

Групите на Шампионската лига са измежду главните цели на Върба в Разград.

„ Ако в действителност стигнем до първо или второ място в групите, това ще бъде голям триумф. Понякога и в Лига Европа сходно класиране е триумф. Ще забележим. Искам да прибавя, че класирането в самата групова фаза е най-важното за начало”, разкри треньорът.

„ Лудогорец” преследва 9-та поредна купа на България.

„ Познавам и Роман Прохазка, и Давид Бистрон, които играха за „ Левски” в предишното. С „ Жилина” играх против „ сините” в квалификациите на Купата на УЕФА. Покрай наблюдаването на Роман Прохазка, който дойде в „ Пилзен” преди две години от „ Левски”, познавам относително добре българското състезание. Повече хората си мислят, че класата тук не е толкоз висока. Но аз знам, че тук има качество и шампионата не е толкоз слабо”, уточни Върба.

„ Признавам си, че не познавам безусловно всички български тимове. Гледал съм ЦСКА, „ Левски” и „ Лудогорец”. Те биха се класирали на предни позиции в чешката лига. Ще си призная, че за нас шампионската купа е по-важна. Тя ни дава пътя към Шампионската лига. Със сигурност няма да подценим мача с „ Левски” за Купата на България. Ще ни бъде мъчно, тъй като гостуваме. Ще забележим какво ще излезе ", добави той.

Лудогорец продължава в Лига Европа, Домусчиев: Браво, момчета!

Павел Върба изясни дали работата с чужденци е предизвикателство за него.

„ В „ Анжи Махачкала” работих в сходна конюнктура. Повече от половината състав там бе от чужденци. Мога да кажа, че съм привикнал да работя по сходен метод. За мен това не е проблем. Не желая да съпоставям „ Анжи” с „ Лудогорец”. Качеството тук е малко по-различно”, съобщи той.

Върба разяснява и новите попълнения в тима, които се чакат през януари.

„ Предвид обстоятелството, че 8 души ще се завърнат от наем, ще забележим по какъв начин ще се развият събитията. Признавам, че водим диалози с управлението на клуба. Възможно е да дойдат футболисти през януари. Все отново няма да ви кажа имена. Всичко е въпрос на договорки”, добави треньорът.

Павел Върба разкри и каква е задачата на „ орлите” за идната година.

„ Нещата са доста елементарни и са предначертани. Ясно е, че ще се опитаме да играем допустимо най-офанзивно и да радваме публиката. Основната задача е да побеждаваме. Това е наложително, с цел да може 9-тата поредна купа да дебаркира в Разград”, заключи той.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Предлагат минималната пенсия да стане 363 лева  1 Вдигат налога при придобиване на имущество във Варна  1 Какво ни дели от " чакалнята " на Еврозоната  1 Как ни източват безконтактната карта --> Пaрите ни  Предлагат минималната пенсия да стане 363 лева Предлагат минималната пенсия да стане 363 лева  Вдигат налога при придобиване на имущество във Варна Вдигат налога при придобиване на имущество във Варна  Какво ни дели от Какво ни дели от " чакалнята " на Еврозоната  Как ни източват безконтактната карта Как ни източват безконтактната карта Не пропускай  Самолет с близо 100 души падна върху къща, починали Самолет с близо 100 души падна върху къща, починали  Затвориха Босфора, голям транспортен съд се блъсна в брега Затвориха Босфора, голям транспортен съд се блъсна в брега  <br> Принц <strong> Уилям и децата трогнаха </strong> света със фотография <br>
Принц Уилям и децата трогнаха света със фотография
 <br> В Канада отстраниха сцената с от, той реагира <br>
В Канада отстраниха сцената с от, той реагира
Последни  Павел Върба Павел Върба: „ Лудогорец ” е кралят на българското...  Атентат с кола бомба в Могадишу, десетки убити Атентат с кола бомба в Могадишу, десетки убити  Ердоган показа турски електрически автомобил, желае го по целия свят Ердоган показа турски електрически автомобил, желае го по целия...  Сю Лайън Почина актрисата, изиграла Лолита във кино лентата на Кубрик  2 хиляди лв. за Нова година във Велинград, 13 хиляди за СПА 2 хиляди лв. за Нова година във Велинград, 13 хиляди за СПА  Застудява, къде ще вали сняг Застудява, къде ще вали сняг  <p>33 франка чиста облага и началото на киното</p> 33 франка чиста облага и началото на киното  <p><span style= Най-очакваните филми за 2020 година съгласно IMDb  <p>Взрив в американски цех, има пострадали</p> Взрив в американски цех, има потърпевши  <p>Задържаха българин в Гърция, карал мигранти без да знае</p> Задържаха българин в Гърция, карал мигранти без да знае  <p>Българин е намушкан с нож в Италия</p> Българин е намушкан с нож в Италия  <p>Черна Коледа: бебенце умря часове след раждането</p> Черна Коледа: бебенце умря часове след раждането  Лифта в Пампорово Дете падна от лифта в Пампорово  <p>Руското супероръжие към този момент е на бойно дежурство</p> Руското супероръжие към този момент е на бойно дежурство  Настоящият държавен аероплан „ Фалкон ” Отпуснаха 55 млн. лева за нов аероплан за властта  <p>Промяна при пазаруването на е-винетка</p> Промяна при пазаруването на е-винетка  Знамето на „ Ислямска страна ” „ Ислямска държава” обезглави християни...  <p><strong>Подземният</strong> град <strong>Хелзинки</strong></p> Подземният град Хелзинки  <p>Млад мъж стреля по другар, заплаши и полицаи</p> Млад мъж стреля по другар, заплаши и служители на реда  Астрономи: Сателитите на Мъск ще скрият звездите Астрономи: Сателитите на Мъск ще скрият звездите Всичко от през днешния ден Виц на деня Прибира се мъж по-рано от командировка и вижда пред вратата мъжки обувки N:46. Заслушва се на вратата и чува жена си да споделя: - Ами… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Ердоган показа турски електрически автомобил, желае го по целия свят Ердоган показа турски електрически автомобил, желае го по целия свят  Атентат с кола бомба в Могадишу, десетки убити Атентат с кола бомба в Могадишу, десетки убити  <p>Руското супероръжие към този момент е на бойно дежурство</p> Руското супероръжие към този момент е на бойно дежурство  Сю Лайън Почина Сю Лайън - актрисата, изиграла Лолита  <p>33 франка чиста облага и началото на киното</p> 33 франка чиста облага и началото на киното  <p><span style= Най-очакваните филми за 2020 година съгласно IMDb  <p>Българин е намушкан с нож в Италия</p> Българин е намушкан с нож в Италия  <p><strong>Подземният</strong> град <strong>Хелзинки</strong></p> Подземният град Хелзинки  <p>Самоуби се някогашният брачен партньор на норвежката принцеса</p> С
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР