България остана на 17-ото, предпоследно място от завършилите 18 отбора

...
България остана на 17-ото, предпоследно място от завършилите 18 отбора
Коментари Харесай

Биатлонистите бавни в щафетата

България остана на 17-ото, предпоследно място от приключилите 18 тима в смесената щафета в биатлона на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг. Тимът ни се избави от попадане в наказателния кръг, само че с цената на 11 спомагателни патрона, а най-неточен с 4 пропуща бе звездата Красимир Анев на предпоследния пост. Емилия Йорданова, Даниела Кадева и Владимир Илиев също имаха „ принос “ в натрупването на пасива от 3:57,4 минути. Зад българите остана единствено Казахстан, а преди този момент щафетите на Словакия и Литва бяха затворени с обиколка.

„ Явно би трябвало да работим повече за стрелбата – съобщи Анев. – За ските към този момент ми омръзна да приказвам. Дано в мъжката щафета се оправим по-добре. “

Невероятният Мартен Фуркад завоюва трета купа в Пьонгчанг, откакто приключи триумфално извънредно мощното съревнование на френския отбор. Трима от карето на „ петлите “ бяха съвършени на стрелбището, а единствено на 20,9 секунди зад тях приключи отборът на Норвегия, само че с 1 углавен тур и 11 спомагателни патрона. Бронза взе квартетът на Италия със 7 презареждания и пасив от 26,9 сек. „ Адзурите “ измъкнаха оценката единствено с 3 десети пред Германия, откакто Доминик Виндиш пресече пътя на Арнд Пфайфер, само че контестацията на Бундестима не бе почетена от журито.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР