България не трябва да изостава от зелените политики, предупреди в

...
България не трябва да изостава от зелените политики, предупреди в
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: Не трябва да изоставаме от зелените политики

България не би трябвало да изостава от зелените политики, предизвести в изявление за БНР ръководещият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева.

Според нея нисковъглеродната стопанска система ще даде нов подтик на вложенията и ще спомогне за основаването на нови работни места.

„ Ние търсим области, в които да се заявяваме като водачи. И в тази област, в случай че ние действаме бързо и уверено за Европа има късмет да генерира по-висок напредък и да заеме конкурентна позиция в нещо, което абсолютно ще става в бъдещето.  И аз се надявам, че България ще откри своето място в тази ниша на нова конкурентоспособност “, сподели тя.

Според Кристалина Георгиева разходната част на българския бюджет би трябвало да се усъвършенства, като се насочат повече пари към вложения в хората: „ Най-важно за България е да влага в хората. В обучение на децата от 0 до 5-годишна възраст, когато доста от това, което те ще бъдат един ден, се образува. Да дава опция за подготовка и преквалификация.  Да подтиква бизнесът да влага в хората “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР