България не е най-бедната държава, а е държавата с най-много

...
България не е най-бедната държава, а е държавата с най-много
Коментари Харесай

България не е най-бедната държава, а тази с най-много укрити доходи

България не е най-бедната страна, а е страната с най-вече укрити приходи. Това уточни Николай Вълканов, зам.- ръководителят на КРИБ и ръководител на УС на БМГК в студиото на „ Тази заран ".

Той уточни, че не на всички места в България бизнес средата е чиста и се „ работи на ярко ". Има доста места, които не заплащат заплати, не обезпечават правилно служащите си, укриват се налози, само че когато става въпрос за връзките бизнес - страна, доста значимо е и за двете страни да работят дружно.

Бизнесът желае да има сигурност, да няма смяна в данъчната политика, да има предвидимост, счита Вълканов.

Относно договорката с ЧЕЗ, той разяснява, че също е бил един от претендентите, само че в един миг е излязъл от състезанието, тъй като цената е станала непостижима. Сделка обаче ще има и не вижда нищо подозрително в нея, защото компанията е взела участие от самото начало в наддаването. Той обаче също удостовери, че не е имало инспекция от страната на участниците, само че не счита, че това е заплаха за националната сигурност. Според него е значимо КЕВР да си прави работата, тъй като той дефинира цените, а не ЕРП-то.

По думите на Вълканов АЕЦ Белене е добре да се строи единствено в случай че се откри сериозен вложител, който е подготвен да изкупи оборудването и да влага самичък в плана.

Чувствам се сполучлив, тъй като човек е съумял когато осъществя фантазиите си и оставя среди след себе си, сподели на финала гостът. Той разяснява и другарството си с Ахмед Доган, като го дефинира като популярен политик и показа, че от време на време му желае препоръки за бизнеса си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР