България много ясно беше заявила, че основата за нашата подкрепа

...
България много ясно беше заявила, че основата за нашата подкрепа
Коментари Харесай

Каракачанов: Македония се управлява от една дълбока държава


България доста ясно беше декларирала, че основата за нашата поддръжка беше контракт ът от 2017 година Този контракт не се изпълняваше. Бившият министър председател Любчо Георгиевски го сподели доста правилно, макар огромното предпочитание на Зоран Заев, Македония се ръководи от една дълбока страна. Това съобщи пред бТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов след отсрочените договаряния за участие на съседката в Европейски Съюз, съобщи БГНЕС.

Вицепремиерът е безапелационен, че Скопие няма предпочитание да реши противоречивите двустранни въпроси.

Ние какво желаеме, ние желаеме една страна, която чука на вратата на Европа – дори ние я дърпаме за ръката да я вкараме в Европа, тази страна най-малко да се държи почтително.

Европейски Съюз има едно доста ясно предписание, което касае всички, в това число България – не може да влезеш в Европейски Съюз, в случай че не си решил противоречивите двустранни въпроси. Скопие няма предпочитание да ги реши. Те считат, че могат да хитруват, както до момента. България да ги поддържа, а те за признателност да ни забиват ножа в гърба и да ни злепоставят, разяснява още Каракачанов по тематиката.

Вътрешна македонска революционна организация не е певческо сдружение и не е разрешавало на никой да го мачка – с тези думи Каракачанов разяснява митинга и провокацията пред централата на партията в София от миналата седмица.

В държавното управление няма разнобой, а по-скоро нюанси – по-голямата част считат, че ограниченията към момента не би трябвало да се стягат, другата част считат, че би трябвало да се затегнат, разяснява вицепремиерът във връзка дейностите за справяне с коронакризата и ограничението на болестта. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР