България като кинодестинация. Фотоизложба от снимачната площадка в киноцентър Бояна

...
България като кинодестинация. Фотоизложба от снимачната площадка в киноцентър Бояна
Коментари Харесай

Фотоизложба представя България като кинодестинация

България като кинодестинация. Фотоизложба от снимачната площадка в киноцентър " Бояна " демонстрира фрагменти от филми с присъединяване на холивудски звезди. Изложбата с актьорите, застанали пред обектива на Симон Варсано, може да бъде прегледана в НДК до 20 май.


България ги кара да се усещат щастливи. Вживяват се в историите от снимачната площадка и работят с едни от най-хубавите каскадьори в света. До фотографиите с артисти като Джон Малкович, Салма Хайек и Джерард Бътлър можем да прочетем и аргументите да изберат страната ни за кино дестинация.
Симон Варсано, фотограф: Много е вълнуващо да работиш в такива филми, където играят такива огромни артисти, които аз съм ги гледал в мои обичани филми и внезапно стоя на няколко метра от този човек.
В общи линии хората си показват, че когато някой артист е вселенски и го познават в целия свят, той по някакъв метод е недосегаем, а те са извънредно скромни.

" Ловен сезон ", " Бягството ", " Непобедимите " 3 и " Септември в Шираз " са част от филмите, чиито работни моменти Варсано ни демонстрира през своя обектив.
Симон Варсано, фотограф: Дали ще фотографирам в български филм или в непознат, аз желая да направя хубави фотоси и отношението ми към актьорите постоянно е едно и също - аз ги обичам и почитам.
Изложбата показва опциите пред киноиндустрията на гостите на европредседателството и ще остане в НДК до 20 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР