България изглежда действително по съвременен, атрактивен и по-интересен начин за

...
България изглежда действително по съвременен, атрактивен и по-интересен начин за
Коментари Харесай

Акад. Денков в Солун: България вече е по-атрактивна и интересна за своите съседи

" България наподобява фактически по актуален, атрактивен и по-интересен метод за нашите съседи ", сподели министър-председателят акад., който посети довечера българската палата на Международния панаир в Солун.

Денков беше съпроводен от българския министър на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и от министъра на националната стопанска система и финансите на Гърция Костис Хадзидакис.

" От това, което виждам и което чух през днешния ден, тази експозиция е доста сполучлива. Опитахме се да покажем новото лице на България, на високите технологии. Истината е, че подготовката беше доста напрегната, за доста къс интервал от време. Сега като виждам всички тези щандове, които показват чудесни компании като „ Ендуросат “, като „ Динамикс “, като другите, които видяхме – всичко си е коствало напъните ", сподели министър председателят.

" Чувам, че е имало повече от хиляда бизнес срещи сред компании. Това е доста добра основа и за диалозите, които предстоят сред държавните управления на Гърция и България, напълно скоро ще имаме среща още веднъж ", уточни още акад. Денков, предаде Bulgaria ON AIR.

Гърция е един от най-големите търговски сътрудници на България, като единствено от началото на тази година гръцки компании са вложили над 300 млн. евро в нашата страна. А като цяло - над 3 милиарда евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР