България и Сърбия ще разширят сътрудничеството си в сферата на

...
България и Сърбия ще разширят сътрудничеството си в сферата на
Коментари Харесай

България и Сърбия разширяват сътрудничеството си в сферата на спорта

България и Сърбия ще разширят съдействието си в областта на спорта. За това се договориха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и сръбският му сътрудник Ваня Удовичич, които организираха публична двустранна среща, състояла се след диалозите за обща кандидатура за домакинство на Световното състезание по футбол на България, Сърбия, Румъния и Гърция.

По покана на Удовичич, Кралев посети 7-ото интернационално спортно ревю, което се организира в Белград от 23 до 25 ноември с устременост към детския и всеобщия спорт.

 Снимка 391344
Източник:

В Сърбия Красен Кралев организира серия от диалози за съдействие с локалния състезателен институт, сръбската антидопингова организация, федерациите по волейбол, баскетбол, битка, джудо, спортни танци, военната спортна федерация и паралимпийската асоциация, с която се контракти при започване на 2019 година да се проведат двустранни срещи сред български и сръбски тимове по баскетбол в колички.

По време на визитата си в Белград Кралев и Ваня Удовичич се договориха и за създаване на взаимни планове по линия на трансграничното съдействие.

 Министър Кралев връчи почетни плакети на медалистите от Световното състезание по ММА
Министър Кралев връчи почетни плакети на медалистите от Световното състезание по ММА

В Манама българските бойци завоюваха 4 оценки и са 5-и в отборното класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР