България и Събрия ще разширят сътрудничеството си в сферата на

...
България и Събрия ще разширят сътрудничеството си в сферата на
Коментари Харесай

България и Сърбия разширяват сътрудничеството си в сферата на спорта

България и Събрия ще разширят съдействието си в областта на спорта. За това се договориха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и сръбският му сътрудник Ваня Удовичич, които организираха публична двустранна среща, състояла се след диалозите за обща кандидатура за домакинство на Световното състезание по футбол на България, Сърбия, Румъния и Гърция.

По покана на Удовичич, Кралев посети 7-ото интернационално спортно ревю, което се организира в Белград от 23 до 25 ноември с устременост към детския и всеобщия спорт.

В Сърбия Красен Кралев организира серия от диалози за съдействие с локалния състезателен институт, сръбската антидопингова организация, федерациите по волейбол, баскетбол, битка, джудо, спортни танци, военната спортна федерация и паралимпийската асоциация, с която се контракти при започване на 2019 година да се проведат двустранни срещи сред български и сръбски тимове по баскетбол в колички.

По време на визитата си в Белград Кралев и Ваня Удовичич се договориха и за създаване на взаимни планове по линия на трансграничното съдействие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР