България и Майорка ще започнат съвместна работа за привличането на

...
България и Майорка ще започнат съвместна работа за привличането на
Коментари Харесай

България започва съвместна работа с Майорка за привличането на повече туристи

България и Майорка ще стартират взаимна работа за привличането на повече туристи. За това се договориха министърът на туризма и сътрудника ѝ Хосе Марсиал. Министър Динкова е в Палма де Майорка за присъединяване в неофициалната среща на министрите на туризма на Европейски Съюз. Двамата разискаха евентуалните благоприятни условия за съдействие в региона на туризма.

„ България към този момент се постанова като целогодишна дестинация, която има разнородни туристически артикули. Това, което можем да предложим, е доста положително съответствие сред цена и качество. Испанските ни посетители ще разширят визията си за България като лятна морска дестинация, тъй като предлагаме разнообразни различни форми на туризъм “, съобщи министър Динкова.

„ Страната ни се постанова от ден на ден като мечтана дестинация за зимен, здравен и СПА туризъм. Кулинарните изкушения също могат да провокират интереса на испанските туристи “, добави тя.

Министър Динкова показа и промяната за метода на консумиране на държавните пари за реклама на туристическите услуги, която започва у нас през септември.

Чрез нея испански туроператори могат да си сътрудничат с българските за реализирането на повече проведени групи от туристи, които да преоткрият България като целогодишна дестинация за отмора, означи още министър Динкова.

Сред тематиките на диалог попаднаха и провокации в бранша - дефицита на висококвалифицирани фрагменти, повишението на качеството на туристическия артикул и нерегламентираното отдаване на жилища чартърен.

На срещата участваха и представители на SOF Connect, с които в тристранния формат беше разисквана опцията за разкриване на постоянна самолетна линия от София до Майорка, с цел да се улесни свързаността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР