България гостува тази вечер на Северна Македония на Национална Арена

...
България гостува тази вечер на Северна Македония на Национална Арена
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Северна Македония - България

България гостува довечера на Северна Македония на " Национална Арена Тоше Проески " в Скопие в последния си мач от груповата фаза на шампионата Лига на нациите.

Срещата от Лига С, Група 4 на конкуренцията е от 21.45 часа в Скопие. Мачът ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия 1 и по Българска национална телевизия 3, както и онлайн тук. Студийната стратегия стартира в 21.00 ч.

В последния си дуел " лъвовете " завоюваха семейството си на Гибралтар с 5:1 в Разград в формалния дебют на новия селекционер Младен Кръстаич, до момента в който македонците изгубиха с 0:2 при визитата си в Грузия и по този метод се простиха с очакванията си за промоция в Лига В за идващото издание на Лигата на нациите.

Кръг преди края България изостава с точка от Северна Македония, като резултатът от дуела в Скопие ще има значение и за това в коя урна ще попадне страната ни за жребия за Евро 2024, който ще се тегли на 9 октомври в немския град Франкфурт. Трикольорите ще бъдат сложени в четвърта или пета урна според от крайното си класиране в Лигата на нациите.

Очакванията са на " Национална Арена Тоше Проески " да има 20 000 фенове.

Ето го и стартовите 11 на селекционера Младен Кръстаич:







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР