България е в потрес от жестокото убийство на малко дете

...
България е в потрес от жестокото убийство на малко дете
Коментари Харесай

31-годишната Лилия е убила дъщеричката си

България е в шок от жестокото ликвидиране на малко дете в Пловдивско.

Знае се, че майката го е умъртвила.

31-годишната Лилия, която умъртви 8-годишната си дъщеря в пловдивското село Желязно, е с заплаха за живота. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията. 

31-годишна жена намушка с нож 8-годишната си дъщеричка, а по-късно нарани и себе си. Момиченцето е откарано в болница, само че е умряло от раните си. Пострадалата е с заплаха за живота, а телата им са открити от вуйчото и майката на 30-годишната Лили. 

„ Да ви кажа не знам какво е станало. Информацията пристигна като потрес. Полицията ми се обади и отидох като поемно лице, тогава телата им бяха вдигнати. Знам това, което знаят  и медиите, че майката е наръгала детето и след това себе си. Семейството е положително, скромни, тихи хора и си живеят в селото от както са се родили ", сподели кметицата на селото Валентина Узунова, представена от trafficnews.bg.

Тя твърди, че 31-годишната жена е безработна и живее с вуйчо си и с майка си в тази къща. Кметицата не може да си изясни жестокостта на дамата.

„ Ние сме в потрес още. Тя беше положително момиче и си гледаше детето доста добре. Не мога да кажа, че е била доста затворена, а и не съм осведомена ", добави още тя.

Детето е учило в Пловдив и преди няколко дни е приключило първи клас.

Лилия се е грижила сама за детето. Съседи я разказват като извънредно блага и възпитана жена, която се е грижела с голяма обич за дете си. Лилия не е фамилна. Има висше обучение, приключила е Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите,  само че не работи на никое място. 

От ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив оповестяват, че се обясняват събитията към случая, за който тази заран е подаден сигнал на тел. 112. Информацията била за дете в тежко положение на адрес в село Желязно и в началото реагирал екип на незабавна помощ. Установявайки на място 8-годишно дете и 31-годишната му майка с рани от нож, медиците незабавно поискали подпомагане и от полицията.

Пострадалите са превозени в пловдивска болница, където детето е умряло. Жената е настанена за лекуване с заплаха за живота. За случая е известена Окръжна прокуратура Пловдив. Работата по случая не престават проверяващи от районно управление (на МВР) -Труд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР