България е Почетна страна на 87-мото издание на Международния панаир

...
България е Почетна страна на 87-мото издание на Международния панаир
Коментари Харесай

България е Почетна страна на 87-мото издание на Международния панаир в Солун

България е Почетна страна на 87-мото издание на Международния панаир в Солун. Министърът на туризма Зарица Динкова участва на откриването на форума и съобщи, че развиването на двустранното съдействие в региона на туризма на институционално равнище е измежду целите на Министерството.

На Международния панаир Министерството на туризма е показано със специфичен щанд и фотокорнер. Страната ни демонстрира своите благоприятни условия за балнео, СПА и винен туризъм, като към 60 български компании и организации от разнообразни браншове показват опциите за подпомагане в областта на новите технологии и нововъведенията.

Министър Динкова означи, че партньорството сред България и Гърция е по-тясно от всеки път и че през последните години взаимното политическо доверие непрестанно се задълбочава. Тя уточни, че Гърция е предпочитан пазар за България. През миналата година в България са регистрирани 806 000 туристически визити от гръцки туристи, а за първите шест месеца на тази година България са посетили 544 000 посетители от Гърция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР