„България е очарователна страна. Наистина се радвам, че имам възможността

...
„България е очарователна страна. Наистина се радвам, че имам възможността
Коментари Харесай

Скот Истууд очарован от България

„ България е очарователна страна. Наистина се веселя, че имам опцията да фотографирам кино лентата Преден пост по книгата на Джейк Тапър тук. “ С тези думи Скот Истууд изрази възхищението си от престоя си у нас, който продължава към този момент близо месец.

Синът на именития режисьор Клинт Истууд поставя униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, взел участие в борбата на американски бойци с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година. От сета Истууд-младши е измежду малцината артисти, които дават на почитателите си в обществените мрежи взор „ зад кулисите “.

Когато не е ангажиран на снимачната площадка, Скот се отдава на засилена рехабилитация. Причината – той дойде у нас с фрактура на крайници, поради която когато камерата не върти, се разхожда и с ортеза на глезена.

Две седмици откакто стартира работата си по Преден пост в София, звездата от Сноудън посрещна и нов член на фамилията си. Актьорът стана чичо, откакто по-малката му сестра Франческа роди момченце от приятеля си Александър Рейт. Бебето носи името Титан.

Междувременно стана ясно, че в София за Преден пост е дошъл и самият Тапър, а с него съумя да се срещне министърът на туризма Николина Ангелкова, написа Монитор.

Очаква се напълно скоро работата на терен за кино лентата да завърши, като от дни другата звезда в продукцията – Орландо Блум, не се намира на българска територия.

Припомняме, че близо месец преди да стартират фотосите към лентата, режисьорът Род Лури бе у нас, с цел да наблюдава построяването на цялостен боен лагер в студията на Ню Бояна особено за потребностите на продукцията. В нея с присъединяване се разписва и синът на Мел Гибсън – Майло.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР