България е изнасяла оръжие с крайна дестинация Украйна. Всичко останало

...
България е изнасяла оръжие с крайна дестинация Украйна. Всичко останало
Коментари Харесай

Разкритие! Емблема на БСП каза съдбата на Нинова и заяви: Очакваме отлични резултати на изборите!

„ България е изнасяла оръжие с последна дестинация Украйна. Всичко останало са спекулации, агитация и опит някои хора да се потвърждават пред избрани среди. “ Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия и депутат на левицата Атанас Зафиров в ефира на Euronews.

„ Ако се потвърди, че Кирил Петков е изнасял оръжие по някакъв метод зад тила на госпожа Нинова, която беше вицепремиер и министър на стопанската система по това време, това значи, че те съзнателно са нарушавали закона “, сподели още той и посочи, че в случай че Политическа партия са взели участие в подобен развой, в този момент би трябвало да си понесат всички последици на закона.

По отношение на третия мандат социалистът съобщи, че неуспехът не е на мандатоносителя, а на цялата политическа система, включително и на Президентството.

Относно рецензиите на Сергей Станишев от последната седмица социалистът уточни, че тъкмо той не би трябвало да дава оценки на партията, тъй като е един от хората, които носят виновност.

„ Предстои ни Конгрес, на който ще можем да си кажем всички неща. В дневния ред не попада промяна на ръководителя, това сега не вълнува българските социалисти “, сподели още той. Във връзка с идните избори Зафиров изясни, че Българска социалистическа партия постоянно е играла за победа. „ Така че на тези избори влизаме със самочувствие и с вяра за отличен резултат и положително показване “, заключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР