България е финансово стабилна и икономически добре развиваща се. Това

...
България е финансово стабилна и икономически добре развиваща се. Това
Коментари Харесай

Нинова: България е финансово стабилна и икономически развиваща се

България е финансово постоянна и стопански добре разрастваща се. Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова по време на дебатите за вота на съмнение към държавното управление на изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден. Нинова означи, че българската стопанска система бележи растеж от 4% за първото тримесечие на годината, а причините на импортирания избор на съмнение за икономическата и финансовата политика на кабинета са несъстоятелни.

„ Мотивите на вота са не просто несъстоятелни, само че и арогантни “, счита Корнелия Нинова.

Вицепремиерът означи, че съществува проблем с инфлацията, която понижава покупателната дарба на хората, само че обществените ограничения на държавното управление, заложени в актуализацията на държавния бюджет, целят подкрепяне на най-уязвимите от българските жители.

Тя дефинира като „ същинското обществено лице “ на държавното управление предложенията за безвъзмездни детски градини, преизчисляване на пенсиите, ваучери за служащите с опция да бъдат употребявани за просвета, и другите обществени ограничения.

От парламентарната естрада Нинова сподели документи, които, съгласно нея, демонстрират нарушавания при няколко плана, изпълнявани по време на предходното ръководство на страната, и добави, че те ще бъдат изпратени до прокуратурата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР