Българинът Стефан Иванов стана осмото лятно попълнение в редиците на

...
Българинът Стефан Иванов стана осмото лятно попълнение в редиците на
Коментари Харесай

Волейболният шампион Нефтохимик привлече Стефан Иванов

Българинът Стефан Иванов стана осмото лятно попълнение в редиците на първенеца ВК Нефтохимик 2010 Бургас и ще бъде част от отбора по време на идния сезон в родната Суперлига и Шампионската лига.

" Мисля, че ще се впиша в ситуацията, която е допустимо най-хубавата за работа в България. С съвсем всички момчета съм играл, уповавам се да се сработим бързо с чужденците Мурад Хан и Стеван Симич ", съобщи за клубния уебсайт Иванов, който има сребро с националния тим на България от Европейския юношески олимпийски фестивал пред 2015-а година в Тбилиси.

Освен това Иванов е балкански първенец до 16 година за 2013-а, като става MVP на шампионата.

Пети е за Купата на Емира на Катар за 2019 година с екипа на Ал Гарафа.

Роден е на 31 март 1997 година в Попово. Висок е 198 см, тежи 91 кг. Посрещач е титулярният му пост, играл е и като диагонал.

Първите си стъпки прави в русенския Дунав. После се мести дружно със фамилията си в Пловдив и облича екипа на Виктория Волей, с който дебютира в мъжкия волейбола на 15 година След престой в Миньор Перник става част от състава на Хебър за сезон 2016/2017, където работи с сегашния треньор на първенеца Нефтохимик – Атанас Петров.

" Наско Петров в действителност внесе успокоение в Нефтохимик. Плюс това той е треньор, който умее да изяснява. С него от дълго време приказваме да работим отново дружно след интервала в Хебър, само че все изникваха спънки. Ето, че в този момент се получи ", прибавя Стефан, който е играл още в Черно море и италианския Отавиано, а предишния сезон беше в Берое дружно с друго ново попълнение на Нефтохимик за идния сезон – Венцислав Рагин.

Освен тях двамата ВК Нефтохимик 2010 притегли националите на Пакистан и Сърбия Мурад Хан и Стеван Симич, Венелин Кадънков, Денис Чавдаров, Светослав Станков и Виктор Недялков. В отбора остават емблемите Георги Петров, Иван Станев и Симеон Добрев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР