Българин застреля бившата си приятелка - също наша сънародничка, след

...
Българин застреля бившата си приятелка - също наша сънародничка, след
Коментари Харесай

Застреляха българка в супермаркет в Германия

Българин простреля някогашната си другарка - също наша сънародничка, след което се самоуби пред очите на клиенти. Престъплението е осъществено в понеделник в град Мьорфелден-Валдорф, ситуиран южно от Франкфурт, оповестява ДПА.

38-годишната българка, работеща като касиерка в магазина, била простреляна смъртоносно с няколко патрона от 48-годишния мъж. По първични данни от следствието двамата са имали връзка, само че са се разделили. Предполага се, че това е и претекстът за нападението.

Жената споделила с околните си, че живее в непрекъснат боязън след края на връзките си с българина Пламен П. Mежду двамата имало спор още от февруари предходната година. Мъжът не е осъждан макар информацията, че тогава е упражнил принуждение върху жертвата.

Пред вестник " Билд " братът на жертвата удостовери, че дамата се е страхувала от някогашния си сътрудник. Приятели и родственици оповестяват, че убитата неведнъж е подавала сигнали в полицията. Тя даже наела юрист, който ѝ издействал ограничаваща заповед.

Нейна близка споделя, че в деня на закононарушението българката е трябвало да завърши работа в 21 ч. Тя обаче се схванала с другарка да я вземе по-рано. Когато дамата пристигнала за срещата в 19:30 ч. обаче, регионът към супермаркета към този момент бил отцепен от полицията.

Няма потърпевши измежду очевидците на стрелбата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР