Българин стои в гръцки затвор без присъда, сигнализира в ефира

...
Българин стои в гръцки затвор без присъда, сигнализира в ефира
Коментари Харесай

Зов за помощ: Българин стои месеци в гръцки затвор без присъда

Българин стои в гръцки затвор без присъда, алармира в ефира на „ Тази сутрин” брачната половинка му Адриана Стоянова. По думите ѝ тя се е обърнала с казуса към посолството ни в Атина, откъдето е получила единствено надменно поведение и никакво подпомагане.

Адриана и брачният партньор ѝ държат паркинг в Гърция, на който през ноември е осъществен обиск в границите на интервенция против наркотрафика.

Наркотици не са открити, само че на паркинга е имало оставена лодка на човек, забъркан в наркотрафик. Друга негова лодка е била хваната с 1,5 т хашиш в морето.

Заедно със брачна половинка на Адриана са арестувани и шефовете на други паркинги в Атина, защото притежателят на въпросната лодка имал и други плавателни съдове, оставени на разнообразни места в Атина.

След ареста на брачна половинка ѝ, Адриана сама се грижи за двете им деца – на 3 и 10 години, като ръководи и паркинга. Той не е затворен от управляващите.

Същевременно брачният партньор ѝ продължава да е в пандиза, до момента в който повече от 2 месеца локалният юрист, който Адриана е наела, не е направил нищо. От месец и половина той даже е престанал да ѝ подвига телефона.

В ефира дамата споделя, че чака помощ от българските дипломати.

Вижте още във видеото:

-->

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР