Българин, работещ във ферма в Шотландия, едва избегна затвор заради

...
Българин, работещ във ферма в Шотландия, едва избегна затвор заради
Коментари Харесай

Наш бачкатор помля от бой жена си в Шотландия

Българин, работещ във плантация в Шотландия, едвам избегна затвор поради домашно принуждение, обвързвано с това, че синът му е бил хванат да кара в България без брошура. 39-годишният Асен Манолов в края на юли признал за нападението над брачната половинка си по време на скандал.

Инцидентът е станал в град Пърт и е бил докладван на полицията от най-малко трима очевидци, които не познават българите и са се обърнали към управляващите без значение един от различен. До 10 май 2023 година му е даден изпитателен период, след което ще бъде несъмнено каква глоба да му бъде наложена.

Двамата с жена му работели във Англия от две години и се скарали, когато научил, че синът им е задържан в България. Според очевидци той ѝ блъснал подобен пестник, че я съборил на земята, след което почнал да я дърпа за косата и траял да ѝ крещи. Очевидците споделят, че дамата е седяла на стена и от удара е паднала от нея.

След като намерили преводач при повдигането на обвиняването 39-годишният българин обяснил за какво са се скарали и се е признал за отговорен за нахлуване и заплашително държание, споделил е, че се е държал недопустимо и се е разкаял.

Освободен е под гаранция и изискване да не контактува с жена си, на което тя се възпротивила и поискала той да се прибере вкъщи " допустимо най-скоро ".

Жертвата на 39-годишния споделила на прокурорите, че желае брачният партньор й да се върне вкъщи " допустимо най-скоро " и не желае ограничаваща заповед. Двамата работят във плантация за ягоди в региона и живеят в каравана. Наложило се да бъде открита обособена каравана, с цел да се извърши изискването за освобождение.

Данните на обществените служби и полицията посочили, че Манолов няма някакъв проблем с дамите, това е първото му нарушаване и няма престъпно досие отвън Англия.

На фотографията: Град Пърт, където се разиграл екшънът
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР