Българин предизвикал зловеща катастрофа във Великобритания, докато шофирал пиян и

...
Българин предизвикал зловеща катастрофа във Великобритания, докато шофирал пиян и
Коментари Харесай

Пиян българин кара в насрещното в Англия, уби две деца

Българин провокирал злокобна злополука във Англия, до момента в който карал пийнал и карал в неправилното платно. Така в случая умъртвил две деца, написа BBC. Трагедията се случила предишния септември в Хеърфордшир. 

Семейство пътувало в автомобила си, когато той се сблъскал с различен, каран от 28-годишния Атанас Генов, служащ във плантация, който бил пийнал. Генов също умрял при удара. Впоследствие се оказало, че в кръвта му има два пъти повече алкохол от лимита.

Според следствието  българският жител пил уиски с другари във фермата Редбанк, където живеел. Според Дейвид Рийс от полицията в Уест Мaрша, било прекомерно евентуално господин Генов да е карал от дясната страна на пътя, както е признато в България и е доста евентуално да е задремал зад кормилото. Рей и Рея Уонг пътували за дома си в Хеърфорд от Лондон с родителите си Дейвид и Лисън Уонг, както и с петгодишния си брат Ричи. Мисис Уонг и Ричи били тежко ранени при удара.

Г-н Уонг към момента се възвръща, а момчето към този момент върви на учебно заведение.  " Когато Атанас Генов е решил да се качи зад кормилото след толкоз изпит алкохол, той е произнесъл смъртна присъда на нашите две прелестни деца и ни обрече на живот в тъга, " споделя възстановяващият се татко. 

източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР