Българин контролира мостовете на Ню Йорк. Инженер Божидар Янев е

...
Българин контролира мостовете на Ню Йорк. Инженер Божидар Янев е
Коментари Харесай

Българин, контролиращ мостовете на Ню Йорк, с разтърсващ разказ за ужаса на 11 септември!

Българин управлява мостовете на Ню Йорк. Инженер Божидар Янев е мъчно изпълним международен потенциал и във фотографията. Става несъзнателен свидетел от напълно близо на атентатите от 11 септември. И вместо да бяга, снима. Той дава отговор за мостовете на Ню Йорк и ги познава по-добре от основателите им, предава Нова телевизия. 

``
реклама

Той може да спре придвижването по Бруклинския мост, в случай че реши, че минаването е рисково. Ръководи отдела за надзор на мостовете в Ню Йорк от основаването му и дава отговор за сигурността на 800 уреди, поддържани от Общината.

" Аз се усещам като притежател на тези мостове ", споделя инж. Божидар Янев. „ 11 септември е незабравим от съзнанието. Трудно разбрахме какво тъкмо се случва. Минахме през една последователност от констатации. Първо се мислеше, че е инцидентна злополука. Тогава осъзнах, че най-малко южната кула ще рухне след минути. Гледах с очите на експерт ”, описа в ефира на „ Събуди се ” инж. Божидар Янев. Той приказва и за нещастието в Генуа. „ Мостът „ Моранди ” е вантов. Такъв виадукт от авансово под напрежение бетон не се прави. Ако ми бяха упълномощили да подкрепям този мост, бих отказал ”, добави Янев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР