Българин и французин се сбиха за свободно място на плажа

...
Българин и французин се сбиха за свободно място на плажа
Коментари Харесай

Пред bTV говорят българинът и французинът, сбили се за чадър на плажа

Българин и французин се сбиха за свободно място на плажа в Поморие , оповестиха от полицията в Бургас. Сигналът за това е подаден на 24 юли в 15:40 часа. bTV потърси и двете страни за пояснение.

„ Системно от години този господин (б.р. французинът) предизвика спасителите. Във въпросния ден не бях на работа, не бях избавител, а бях със фамилията си на плажа. На обяд се прибрахме у дома и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди брачната половинка ми и седнах при сътрудниците – това е като медицински пункт “, описа Христо Кюлбасанов, който е старши избавител на плаж Поморие-изток и е единият от участниците в спора.

„ Въпросният господин беше лежащ под чадъра. Първият път отидох и го подканих напълно благожелателно му споделих да се реалокира, при което той отхвърли “, добави той.

Българският жител е работел като избавител на същия плаж

Христо Кюлбасанов добави, че французинът е станал и е почнал да ръкомаха и да споделя, че чадърът не е негов, по думите му е почнал и да го наскърбява.

След това различен избавител е издърпал Христо Кюлбасанов до избавителния пост, с цел да се избегне спор.

Снимка: bTV

„ Втори път отидох и му споделих да се реалокира от чадъра, той отхвърли. Вече третият път, когато отидох, той демонстративно се реалокира с 10 см. Легна и стартира да ми се смее. Подритна ме по крайници и изгубих самоконтрол. Виновен съм, не желая да се извинявам, ще си понеса следствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали очевидци на тази грозна панорама. На него не му се оправдавам “, сподели спасителят.

Французинът отхвърли това, което сподели българският избавител да е правилно.

„ Бях на плажа със брачната половинка ми и 13-годишният ни наследник. Нямаше никой при чадъра, нямаше забрадка. Започнахме да се настаняваме под чадъра, спасителят пристигна и ни сподели, че това е неговият чадър “, добави тя.

Съпругата на французина описа, че са се отместили.

Снимка: bTV

„ До багра се стигна след към 30 минути. Господинът пристигна и стартира да отваря чадъра, бяхме на повече от два метра оттова и той ни сподели да се отместим, тъй като за жена му нямало задоволително място под сянката. Ние отказахме “, сподели още тя.

Французинът добави, че ще заведе дело.

Нека ви срещнем със съставките, които да избягвате, когато закупувате крем за отбрана от слънцето

„ В продължение на 15-20 минути го молихме да почистим кръвта от лицето му, само че със брачната половинка му отхвърлиха, защото чакаха органите на реда, с цел да могат да видят в какво положение е. След като пристигна полицията, почистих потърпевшия “, изясни лекарят на плажа доктор Петя Качулева.

Случаят е предаден на прокуратурата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР