Българин е изчезнал във Франция. За това алармира приятелка на

...
Българин е изчезнал във Франция. За това алармира приятелка на
Коментари Харесай

Българин отиде на гости във Франция и потъна вдън земя СНИМКА

Българин е липсващ във Франция. За това сигнализира другарка на фамилията, което търси своя непосредствен. Мъжът се споделя Димо Митев и е в неопределеност от 19 септември.

Ето какво написа дамата в обществените мрежи:

Мои другари търсят изчезналия си девер/брат. Пускам този пост, с цел да им оказа помощ с каквото мога. Те живеят в Обединеното кралство.

Изчезналият Димо Митев за последно е бил забелязан във Франция, на посещаване при свои близки. Излязъл е от вкъщи, с цел да си купи карта, и не се е прибрал. Оттогава никой не го е виждал нито във Франция, нито се е върнал в България - липсващ е на 19 септември. Роднините му във Франция споделят, че са оповестили изгубването в полицията там, в България също е разгласен за липсващ от негови родственици.

Приятелите ми са доста обезпокоени за него, тъй като не е имал доста пари - последно знаят, че е разполагал със 150 евро, преди седмици. Може да се е изгубил, да няма пари и да не знае по какъв начин да се върне. Възможни са доста сюжети. Полицията евентуално прави каквото може, само че обществените мрежи от време на време могат да оказват помощ по-бързо и по-добре, по тази причина апелирам за подпомагане.

Ако някой го е виждал, апелирам да се свърже с най-близкото поделение на полицията, в която и страна да е, или да се обади на телефона на приятелката ми Геновева, на телефон 00447424338269.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР