Бакпулверът е необходима подправка особено що се отнася до тестените

...
Бакпулверът е необходима подправка особено що се отнася до тестените
Коментари Харесай

Натурален бакпулвер - домашни алтернативи за по-вкусни и полезни сладкиши

Бакпулверът е нужна фалшификация изключително що се отнася до тестените произведения. Съществува обаче опция за изработката на различен бакпулвер, който е доста по-здравословен и може да се подготви елементарно в домашни условия.

Домашните десерти са доста по-вкусни и потребни тъй като можем да изберем най-здравословните и същински съставки, като пресни яйца и качествено мляко. Набухвателят също има своята роля при приготвянето им.

Бакпулверът постоянно не се понася добре от тези с алергия към никел. Има обаче няколко естествени разновидността, основани на сода за самун, съставна част с хиляда използва вкъщи. Комбинирана с няколко други продукта, които можете да откриете вкъщи, ще съумеете да си приготвите домакински набухвател за нула време.

Содата за самун би трябвало да се комбинира с кисела субстанция, която я задейства и за тази цел можете да употребявате други съставки, които нормално участват в дома.

 Добави изложение
Нека да забележим две предписания за основаване на естествен бакпулвер.
 
Набухвател за десерти със сода бикарбонат и оцет
 

Съставки:
1/2 ч.л. сода за самун 1 ч.л. бял оцет 100 мл мляко
Начин на подготвяне:

Смесете мляко и оцет и оставете да почине най-малко пет минути; по-късно прибавете содата, като го разбъркате добре, до момента в който се разтвори изцяло. Когато сместа стартира да се пени, тя ще бъде подготвена да бъде добавена към останалите съставки от вашата рецепта.

 
ВИЖТЕ ОЩЕ:    Набухвател за десерти със сода бикарбонат и кисело мляко
 

Съставки:
1/4 ч.л. сода за самун 125 гр кисело мляко
Начин на подготвяне:

Смесете деликатно киселото мляко и содата за самун, до момента в който получите примес без бучки. Добавете го към главната рецепта на вашия десерт.

Тъй като нямат консерванти, тези два типа набухватели би трябвало да се употребяват директно след изработката им.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР