Бъкингамският дворец разпространи първа официална снимка на британския крал Чарлз

...
Бъкингамският дворец разпространи първа официална снимка на британския крал Чарлз
Коментари Харесай

Вижте първата официална снимка на крал Чарлз III заедно с Уилям и съпругите им

Бъкингамският замък популяризира първа публична фотография на английския крал Чарлз Трети, кралицата консорт Камила, престолонаследника Уилям и брачната половинка му Кейт, принц и принцеса на Уелс, оповестиха английските медии. 

Their Majesties The King and The Queen Consort with Their Royal Highnesses The Prince and Princess of Wales.

Taken at Buckingham Palace on 18th September by.

Фотографията е направена на 18 септември, в навечерието на погребението на кралица Елизабет Втора. Церемонията се състоя на 19 септември. Кадърът е сниман преди приема в Бъкингамския замък на държавни и държавни ръководители, пристигнали за траурната гала. Кралица Елизабет Втора умря на 96-годишна възраст на 8 септември. 

Кралската четворка театралничи за фотографията в черни дрехи, защото към момента не е завършил интервалът на публично оповестения печал. 

Те се усмихват пред камерата, а принцесата на Уелс се е погрижила да отдаде респект към починалия принц Филип, брачен партньор на Елизабет Втора, като е облечена със същата черна рокля, с която бе на погребението му през април 2021 година, отбелязва електронното издание на в. " Дейли експрес ".

Снимката акцентира поддръжката, която принцът и принцесата на Уелс оказаха на краля и кралицата в дните след гибелта на Елизабет Втора, означават медиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР