Бъдещите родители и новите родители познават проблема твърде добре - Коя количка

...
Бъдещите родители и новите родители
познават проблема твърде добре - Коя
количка
Коментари Харесай

ADAC тест: колата и детската количка

Бъдещите родители и новите родители познават казуса прекомерно добре - Коя количка да купите, тъй че да се побере в колата - или противоположното: Коя кола да купите, тъй че количката да се побере? ADAC предлага отговор на този въпрос.

"Малките колички, нормално могат да намерят място в багажника на малък хечбек ", споделят от автомобилния клуб. Но за по-големи и по-стабилни колички много коли ще бъдат тесни. Добрата новина е че във всички класове има автомобили комфортни за транспорт на детски колички.

Не е изненадващо, че в „ положителния списък “ на ADAC има доста ванове и комбита с висок покрив. Деските колички обикновено могат да бъдат прибрани при тях без никакви проблеми, даже когато не са сгънати.

Съществуват и доста модели ванове и класически комбита с огромни багажни отделения, в които има място за количка - дори в сегмента на дребните автомобили със надлежно ниски цени.

Всъдеходите рядко са показани при оценката на ADAC: Багажникът на популярните сега модели обикновено е по-малък, в сравнение с да вземем за пример този на сравнимите с тях комбита. Освен това високият товарен борд, над който би трябвало да се повдига количката, постоянно пречи.

Експертите от ADAC предлагат следните критерии за автомобил, в който има място за общоприета или даже по-голяма количка в багажника:
- Вътрешна широчина в багажника минимум 95 сантиметра,
- Височина на отвора на багажника най-малко 62 сантиметра,
- Обем на багажника до височината на покрива минимум 600 литра,
- Височина на товарния борд най-много 70 сантиметра.

Списък с всички задоволително огромни за превоз на детски колички модели автомобили, измерени от ADAC, е наличен на www.adac.de.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР