Бъдещето на Шави в Барселона се обсъжда дълго време. Според

...
Бъдещето на Шави в Барселона се обсъжда дълго време. Според
Коментари Харесай

Барселона взе решение за Шави

Бъдещето на Шави в " Барселона " се разисква дълго време. Според локалното издание " Спорт " няма подозрение, че испанецът ще води клуба най-малко до края на този сезон. Президентът Джоан Лапорта към този момент е взел това решение.

В последните три мача каталунците записаха две загуби и тъждество - 2:4 от " Жирона " и 2:3 от " Антверпен ", както и 1:1 във Валенсия. Така отборът е трети в таблицата на Ла Лига и има все по-малки шансове да завоюва шампионската купа.

Серията от слаби резултати, съчетани с неубедителна игра, доведоха до спекулации за идно уволняване на Шави. По всичко проличава обаче, че управлението няма да предприеме сходни стъпки.

" Спорт " твърди, че Джоан Лапорта към момента е зад треньора. Президентът ще го остави на постта най-малко до края на сезона.  Босът вярва, че Шави към момента е точният човек на вярното място. Все отново " Барса " към момента е в играта за три трофея, най-малко на доктрина.

Досега 43-годишният някогашен халф Шави е водил " Барселона " в 113 мача и е спечелил 70 от тях. Настоящият контракт на испанеца е до 30 юни 2025 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР