Бъдещето на Пауло Дибала остава неясно. Аржентинският нападател на Ювентус

...
Бъдещето на Пауло Дибала остава неясно. Аржентинският нападател на Ювентус
Коментари Харесай

И ПСЖ се насочва към Дибала

Бъдещето на Пауло Дибала остава неразбираемо. Аржентинският нападател на Ювентус загуби статута си на титуляр през предишния сезон и не е несъмнено, че това ще се промени след идването отпред на отбора на Маурицио Сари. Медиите непрекъснато спекулират с възможен трансфер на аржентинеца, от който се интересуват няколко от водещите европейски клубове. Един от тях е Манчестър Юнайтед, а към този момент и Пари Сен Жермен се подреди на опашката за Дибала.

По информация на RMC Sport парижани са подготвени да насочат оферта за 25-годишния техничар. Споменаваната сума е 50 млн. евро. Спортният шеф на ПСЖ Леонардо е насочил погледа си към Дибала по отношение на желанието на Неймар да напусне.

Ювентус прави оценка Дибала на 80 млн. евро. Самият футболист пък въобще не желае да си потегля от Торино и възнамерява да се бори за мястото си в отбора.

През последния сезон аржентинецът записа 30 мача в Серия “А”, само че вкара единствено 5 гола. За съпоставяне, през сезон 2017/18 нападателят заби 22 турнирни попадения за “бианконерите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР