Бъдещето на нападателя на Байерн (Мюнхен)Садио Мане остава несигурно. 31-годишният

...
Бъдещето на нападателя на Байерн (Мюнхен)Садио Мане остава несигурно. 31-годишният
Коментари Харесай

Садио Мане няма желание да ходи в Нюкасъл

Бъдещето на нападателя на Байерн (Мюнхен)Садио Мане остава нестабилно. 31-годишният сенегалец влезе в спор със съотборника си Льорой Сане, което не се хареса на шефовете на баварците. Освен това на " Алианц Арена " не са доста удовлетворени от представянето на крилото и са подготвени да се разделят с него при добра оферта, твърди журналистът Кристиан Фалк.

Интерес към Мане има от страна на Нюкасъл. Саудитските притежатели на " свраките " са подготвени да подсилят съществено състава за идното присъединяване в Шампионската лига и привличане на състезател от ранга на сенегалеца би било сериозен трансферен удар. На този стадий обаче самият футболист не е изключително заинтересован от опцията да премине на " Сейнт Джеймсис Парк ", въпреки да е подготвен да прегледа други оферти от Премиър лийг.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
" Категорично мога да заявя, че Байерн няма да продаде Коман, само че обстановката със Садио Мане е друга. След абсурда му със Сане, Мане към този момент не се схваща със съотборниците си, а също така представянето му не е приемливо за Томас Тухел. Байерн се надява на оферта от страна на Челси, само че лондончани нямат необикновен интерес все още. Нюкасъл има предпочитание да притегли футболиста, само че пък Мане не е заинтересован от сходна опция ", твърди Фалк.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР