Бъдещето на италианската волейболна звезда Иван Зайцев изглежда все по-малко

...
Бъдещето на италианската волейболна звезда Иван Зайцев изглежда все по-малко
Коментари Харесай

Бъдещето на Зайцев между Кемерово и Пиаченца?

Бъдещето на италианската волейболна звезда Иван Зайцев наподобява все по-малко обвързвано с гранда Лео Шуус (Модена). За това приказват голям брой индикации идващи от Апенините.
 Алексей Вербов: Иван Зайцев е един от разновидностите за заместител на Полетаев
Вчера се оказа, че 31-годишният волейболист е единствения състезател на Модена, който не се е съгласил да си понижи заплата с 50% поради финансова рецесия в клуба поради пандемията от ковид.

Днес коментар по тематиката за локалното издание " Il Resto del Carlino Modena " направи и президентката на клуба Катя Педрини : " Към днешна дата сме се договорили с всички по отношение на % на понижение на заплатите за сезон 2019/20. Всички като се изключи Иван. Достигането до съглашение е мъчно, когато двете позициите са толкоз раздалечени. Трябва да понижим бюджета, само че Иван да резервира контракта си. Никога не сме държали някого срещу волята му. Предвид сложността на обстановката, нямаше по какъв начин да не помолим юриста Марко Бенаци Пиани да се оправи персонално с това. Освен, че е юрист на Модена Волей, той е отличен експерт, непосредствен другар. Не знам по какъв начин бихме се справили без него към този момент четири години. Много скоро ще разберем и ние, и всички вие, дали ще се разделим с Иван ".
 Навиват Зайцев да остане в Модена
Все по-вероятен наподобява разновидността Зайцев да продължи кариерата си в бронзовия медалист от съветската Суперлига и първенец за 2019-а Кузбас (Кемерово), който му е отправил доста съществено предложение. В последните дни пък се заприказва и за трансфер в отбора на Пиаченца, само че наподобява, че това е по-сложно осъществимо поради всеобщата рецесия в италианските тимове.

В същото време се разбра, че след американските национали Матю Андерсън и Максуъл Холт, и центърът Даниеле Мацоне е бил " пуснат на пазара " да си търси нов тим.  Навиват Зайцев да остане в Модена
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР