Баби и дядовци отглеждат наследниците на Баневи. След като щракнаха

...
Баби и дядовци отглеждат наследниците на Баневи. След като щракнаха
Коментари Харесай

Баби и дядовци гледат децата на Баневи

Баби и дядовци отглеждат наследниците на Баневи. След като щракнаха белезниците на родителите им, на летището в Ница, трите деца на някогашните олигарси са поверени на баба си Мария Банева.

Трите хлапета, които живеят и учат във Франция, сега са под грижите на Мария Банева — майка на татко им Николай Банев. 77-годишната жена също бе упрекната, че е забъркана в незаконната проведена група на сина си, само че поради възрастта й, не бе арестувана под стража и остана на независимост. Тя също по този начин може да пътува отвън страната, което й разрешава и да се грижи за децата на сина си.

Мария Банева е поела отговорност и за трите си внучета — момиче на 13 и момче и момиче близнаци на по 9 години. Близки до фамилията издават, че бабата се оправя чудесно с ежедневните битови задължения и държи на желязната дисциплинираност наложена от родителите на младежите.

Неотложни задължения принудили Мария да се върне в България, при което, при децата е пратен различен техен родственик от Асеновград. Виден доктор и стихотворец, той се грижи също толкоз безрезервно за наследниците, написа „ България днес”.

На помощ се притичват и други родственици на семейството — в това число майката и сестрата на Евгения Банева.

Почти несъмнено е, че след края на образователната година децата ще се върнат в България. Възможно е даже да видят родителите си, които до момента са чували единствено по телефона, от задържането им насам.

Николай Банев постоянно споделя в мрежата постове от пандиза, както и някои известия от брачната половинка си. В едно от тях Евгения се възмущава за задържането, откакто е било уговорено авансово да се срещнат със следовател от Специална прокуратура, а вместо това им е проведен демонстративен арест в Ница.

В друго писмо тя написа, че е възмутена, че е в ареста от 8 месеца, до момента в който децата чакали съвсем цяла нощ пред вратите, с вярата да я пуснат.

„ Като разбрали, че отново оставам в ареста и че като се върнат, няма да съм с тях, вили и скимтели като кученца. Не си припомням в историята на българското правораздаване да има случай като моя — майка на 3 малолетни деца държана в арест за 8 месеца. И то за финансови закононарушения, а даже не за кражба, нахлуване или ликвидиране.”, написа още Евгения Банева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР