Б ившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако

...
Б ившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ако бях президент, ваксината нямаше да е задължителна

Б ившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в случай че още беше държавен глава, нямаше да направи наложителни имунизациите против COVID-19 наложителни, а вместо това щял да я „ продаде “ на хората, щял да ги убеди да си я сложат непринудено.

Настоящият президент Джо Байдън разгласи предишния месец, че множеството чиновници в държавните институции ще би трябвало да бъдат имунизирани или да се изправят пред опцията, да изгубят работата си. Освен това той сподели, че и фирмите със 100 или повече чиновници би трябвало да изискват служащите да бъдат имунизирани или тествани постоянно.

„ Не бих споделил на никого: „ би трябвало да го направиш “. Но бих „ продал “ това предпочитание .

Вижте, доста се гордея с това, което направихме с имунизациите “, сподели Тръмп пред водещия Бил О'Райли в изявление за The First TV, представен и от.

„ Предполагаше се, че би трябвало да минат към пет години (докато бъдат създадени ваксини) и споделиха, че няма да проработи. Направих три ваксини за по-малко от 9 месеца и те работят, те работят в действителност добре “, безапелационен е Тръмп.

Той добави: „ Бих убедил хората да се имунизират. Не желая да ги насилям. Когато бях президент, нямаше диалози за нещо наложително.

Всички желаеха имунизацията. Сега доста хора не я желаят “ .

Администрацията на Тръмп управлява създаването на ваксини против ковид в държавната интервенция Warp Speed, която изразходва милиарди за създаването и закупуването на ваксини, напомня New York Post.

По тематиката


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР