Азия Ардженто, която се прочу като една от най-напористите активисти

...
Азия Ардженто, която се прочу като една от най-напористите активисти
Коментари Харесай

Азия Ардженто обвини Антъни Бурдейн за подкупа

Азия Ардженто, която се прочу като една от най-напористите деятели от редиците на #MeToo, отхвърли обвиняванията в полов тормоз, отправени от 22-годишния си сътрудник Джими Бенет.

Това се случи, откакто в медийното пространство изплува новината, че Ардженто е платила 380 хиляди $ на момчето за потулването на следващия скандал. По думите на актрисата, приятелят й – топ кулинарят, който постави завършек на живота си преди няколко месеца - Антъни Бурдейн, е настоял тя да подкупи Бенет. „ Той искаше въпросът да бъде решен надалеч от общественото пространство.

Същото искаше и Джими, с който дълго време ни свързваше само другарство. Поне до момента в който той не насочи обвиняванията и не изиска парите “, споделя в формалното си изказване Ардженто.

Припомняме, че познанството сред Ардженто и Бенет датира още от 2004 година, когато двамата се снимат във кино лентата The Heart Is Deceitful Above All Things. Инцидентът обаче се случил през 2013 година, когато двамата се срещнали в хотел в Калифорния и преспали дружно. Тогава Бенет е на 17 години - с една година по-малък от законовата възраст за полово единодушие в щата.

Актьорът твърди, че на идната заран се е почувствал "изключително комплициран, изплашен и погнусен " от случилото се. Защитата му показва, че Бенет е бил толкоз травматизиран от половия си контакт с 20 години по-възрастната италианка, че кариерата му е претърпяла крах, приходите му са намалели, а психическото му здраве се е раздрусало.

източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР