Азис направи изненадващо признание за Галена Истинското име на Галена

...
Азис направи изненадващо признание за Галена Истинското име на Галена
Коментари Харесай

Азис с признание за Галена

Азис направи изненадващо самопризнание за Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. Двамата фолк идоли от години поддържат съвършени взаимоотношения и с изключение на положителни театрални сътрудници са и другари.

Повод за прочувствения изблик на Краля на попфолка бе обща фотография с атрактивната му театрална половинка, като над нея той означи: “Животът ми с тебе минава по-леко. Забравям за себе си, не помня и его! ”.

Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и също не пропусна да показа фотографията си с Азис, над която сложи сърце с откровеното самопризнание: “Обичам ”.

Във фолк средите на всички им е известно, че преди няколко години Азис и Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и бяха смъртно скарани. Той отхвърляше да приказва с колежката си, която е правила неведнъж опити да се сдобрят. Правят го по време на дуета на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и с Цвети Янева 'Пей, сърце ", в който накратко се включва и самият Азис. 

Оттогава Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и доста внимава какво приказва за Азис, защото е обидчив и не дава на никого да го хапе и визира на мъчителни тематики. Силният му темперамент са изпитали още Тони Стораро, Деси Слава, Преслава и Софи Маринова, с които също е бил в неприятни връзки за прочут интервал от време, написа blitz.bg
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР