Азис и Фики представиха новото си парче на Свети Валентин.

...
Азис и Фики представиха новото си парче на Свети Валентин.
Коментари Харесай

Взривиха нета! Азис и Фики в скандален дует с нецензурни думи, пеят за раздяла и наркотици

Азис и Фики показаха новото си парче на Свети Валентин. Те бързо натрупат гледания, макар че песента не коства нищо. Хората влизат единствено от интерес да видят защо става въпрос. Двамата са изкопирали визията на международни звезди.

Текстът обаче е напряко безразсъден. Би трябвало Съвет за електронни медии да се сезира незабавно. Фразите в песента са просто неприемливи.

Феновете на лекия род са най-вече дребни деца, не би било редно да слушат сходни нелепости.

Кралят на фолка пее: " Линия, две и три! Колко да начертавам с цел да не боли ", внушавайки какъв брой е хубаво да се шмърка кокаин и по какъв начин болката стопира.

Но най-ужасното е целия текст е фразата: " Ето взимай този нож ела наръгай ме. Да се свършва към този момент желая болката да спре ", която тласка към експанзия и гибел.

Дизайнерката Евгения Борисова е единствената от известните персони, която изрази мнение по въпроса.

Ето какво написа тя:

" Да ме извиняват всички чалга фанатици за късия преглед в идващите редове, само че на това аз му споделям ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ. Децата ми към този момент са пораснали и благодаря на Бог, че без значение от комплицираните връзки с татко им, съумях да ги възпитам като почтени мъже, с които се гордея с цялото си създание, само че има деца които в този момент порастват и се пробват да се впишат в компания или среда. Това може би ще е част от техния химн..... " Изрод ли си, змия ли си, ето взимай този нож наръгай ме, шибани нещастници, линия една или две да начертая да ми мине, върви на майната си ". Не желая да проучвам повече това проваляне....къде е Съвет за електронни медии, КАВО Е ТОВА БЕ??????Толкова ли изпростяхте, че да слушате тея помий. Не ме интересува кой какво ще написа и кой ще се почувства обиден. Това за слушане ли е? Знаете ли по какъв начин се програмира в подрастващата душeвност подобен текст.... Бясна съм! Жалка работа ".

Източник: Блиц
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР