Азербайджанската поп звезда, композитор и актриса Айгюн Касимова се довери

...
Азербайджанската поп звезда, композитор и актриса Айгюн Касимова се довери
Коментари Харесай

Български дизайнер облече примата на Азербайджан Айгюн Кязимова

Азербайджанската поп звезда, композитор и актриса Айгюн Касимова се довери на българския дизайнер Фатих Осман за визията си във връзка снимане на нова тематична фотосесия.

Снимките бяха въодушевени от паметната кукла Барби, която още веднъж превзема света с идната премиера на едноименния игрален филм.

52-годишната дива заложи на червен латексов костюм от две елементи, целият отрупан в капси и кристални вериги. Повече от месец надарения млад дизайнер дружно с екипа на стилната си къща Faith IN Fatih работи по визията на световноизвестната звезда. Креативен шеф на сниманата фотосесия е небезизвестният Руфат Исмаил, който е работил по визиите на звезди от ранга на Парис Хилтън и Дженифър Лопес.

Стилист на продукцията е Беркер Кушку, който за следващ път си партнира с Фатих Осман. Двамата работеха по интернационалните планове на турската супер звезда Ажда Пеккан и облякоха турската Лейди Гага, Ханде Йенер за клипа към песента й. Снимките на Айгюн бързо завоюваха утвърждението на почитателите и получиха хиляди лайкове в обществените мрежи. Кязимова има над 1,3млн. почитатели и ежедневно поддържа връзка в Инстаграм със своите фенове.

Айгюн е най-успешната и известна певица в Азербайджан, известна с песните си по целия свят. Кариерата и стартира още през 1988г., когато печели музикалния фестивал " Бакинска есен 88 ". Тя има издадени 12 студийни албума зад тила си, както и куп дуети с многочислени интернационалните звезди. Сред тях най-силно се отркояват имената на американския рапър Snoop Dog, с който си партнира за ария за международното състезание по футбол за дами през 2012г. и съветската звезда Филип Киркоров.

През 2002г. получава формалното самопризнание " Почетен Артист на Азербайджан " и до ден сегашен е единствен любимец на президента на страната Илхам Алиев, за всички национални събития и празници. През 2006 година играе в основната роля в мюзикъла " Xari bulbullar " на режисьора Ариф Казиев.

Младият дизайнер Фатих Осман не стопира с провокациите до тук и готви нов интернационален план, който ще види бял свят тази есен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР