Азербайджанската красавица Айсел, която ще открие полуфинала на най-големия певчески

...
Азербайджанската красавица Айсел, която ще открие полуфинала на най-големия певчески
Коментари Харесай

Азербайджанска красавица фенка на 100 Кила

 108a6936  108a6942

Азербайджанската хубавица Айсел, която ще открие полуфинала на най-големия певчески конкурс на континента Евровизия, се оказа фенка на родния реализатор 100 Кила. По време на двудневното си посещаване у нас, на което показа парчето „ X My Heart “, певицата съумя да отиде на присъединяване на хитовия рапър в известен столичен клуб. Двамата даже се срещнаха и размениха няколко думи.

„ Харесвам всички стилове и считам, че всеки има своето място и своята аудитория. В клуб като този няма по какъв начин да се слуша класика. Тук 100 Кила е на мястото си и е доста добър в това, което прави. Беше страхотна вечер, забравих за умората от пътуването и напрегнатото всекидневие преди състезанието и се отдадох на развлечение няколко часа “, разяснява Айсел, която е приключила консерватория със компетентност пиано и в родината си извършва авторска джаз музика със лична група.

Килата също не остана безучастен към хубавицата и беше безапелационен, че в случай че някой ден стъпи в Баку, на драго сърце ще отиде да я слуша.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР