Azealia Banks разкритикува Lizzo за думите, че се отказва от

...
Azealia Banks разкритикува Lizzo за думите, че се отказва от
Коментари Харесай

Azealia Banks критикува Lizzo, след като звездата обяви, че се отказва от музиката, защото й е омръзнало да бъде „шега заради това как изглеждам“: „Дадохте публично право да ви се смеят`

Azealia Banks разкритикува Lizzo за думите, че се отхвърля от музикалната промишленост, тъй като й е писнало да бъде „ смешка поради това по какъв начин наподобявам "

Американският рапър сподели напряко пред Juice хитмейкър, 35, „ Самоунижението сигурно беше естетиката, с която избрахте да се визиите “

„ Определено сте дали общественото право да се смеете на и с вие, като туъркнете на тезгяха на Burger King и се къпете във вана с кегли... Самоироничното сигурно е естетиката, с която сте избрали да се визиите.

" Така че аз не виждам за какво да играеш на жертва, вместо просто да спреш съзнателно да каниш хората да се майтапят за това. Ти си красиво момиче, с схващане по музикална доктрина, награди „ Грами “ и доста триумфи, просто смени описа и надигни филхармонията на тези h**s и си сътрудничи с ryuchi sakamoto' (sic).

В обявата си Лицо написа: „ Омръз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР