Аз вече започнах своята работа. Днес разговарях с регионалния министър

...
Аз вече започнах своята работа. Днес разговарях с регионалния министър
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна Благомир Коцев : Вече започнах работа, днес се разбрахме с МРРБ за ремонта на Аспаруховия мост

Аз към този момент започнах своята работа. Днес разговарях с районния министър във връзка ремонта на Аспаруховия мост. Темата е доста значима за варненци и получих уверения, че са планувани пари в бюджета за ремонта. Самият мост е в окаяно положение. Другото нещо, което ще свърша другата седмица, когато стъпя в служба, ще е да разглася приемен ден на кмета, тъй като подобен ден в Община Варна липсва от 10 години. Това ще покаже метода, по който считаме да управляваме общината - транспарантно и с присъединяване на всички жители.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия новият кмет на Варна от " - ".

" Спешно би трябвало да се ревизира работата на градския превоз във Варна. Това е едно от първите неща, с които ще се заемем. Друг огромен проблем е канализацията в града. Битовата и дъждовната канализация се сливат в едно, а това води до наводнения. Този проблем е неглижиран от години. В рамките на закона ще се опитаме да спрем презастрояването. Няма по какъв начин да спрем частната самодейност и правото на жителите да строят, само че има и други способи градът да се развива. Един подобен метод е нови квартали, а не презастрояване на старите ", разкри Коцев приоритетиете си. 

" В общинския съвет би трябвало да намерим структура, която да взема положителни решения за града. Съветет е доста фрагментиран, само че това пък води до обстоятелството, че всички групи би трябвало да са склонни да водят диалози. Ние към този момент водим такива раговори ", добави той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР