Аз съм технологично настроен. На регионално равнище много въпроси не

...
Аз съм технологично настроен. На регионално равнище много въпроси не
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Настоявам за мораториум върху новото строителство в югозападната част на София

„ Аз съм софтуерно надъхан. На районно ниво доста въпроси не са партийни и политически, а са софтуерни и могат да се решат на ниска цена, елементарно и елегантно “.

Това каза в предаването „ Лице в лице “ по bTV Красимир Стойчев, претендент за кмет на София от " Партията на Зелените ". Той е създател на първия мобилен оператор в България.

„ Партията на Зелените “ и платформата ми „ Глас на хората “ работим дружно за изборите в София. „ Зелените “ вземат участие в изборите в цяла България. Аз имам блестяща концепция за Витоша и тя съответствува с техните визии “, уточни той.

„ Идеята е Витоша да премине от Министерството на земеделието към Столична Община. В момента общината има единствено 10%. Идеята е в София да се създаде „ дигитален близнак “ на града, с цел да се виждат всички отблясъци като града. Виртуално целият град ще стои пред вас. Ще бъде 3D холограма “, изясни Красимир Стойчев.

Според него по този метод хората ще могат да виждат къде, по кое време и какво ще се стори

„ Когато се построи този модел – няма мърдане. Това ще бъде нов общоприет проект на града. Истината е, че упорствам за мораториум върху новото строителство в югозападната част на София, до момента в който не се построи нов общоприет проект на града, в който да се ориентира част от интензивността и духа на София в североизточна София. Моделът на града е единствено с нов общоприет проект “, добави претендентът за кмет от „ Партията на Зелените “.

„ Всичко е въпрос на корупция, големи ползи и пари. Корупционният напън е значителен. Трябва да бъде основана технология, която да следи цялата община, всички контракти, всички публични поръчки. Ще се вижда кой какво решение е взел “, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР