“Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в

...
“Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в
Коментари Харесай

Мераклията за кметица на Момин проход пуска първото си порно

“Аз съм като Чичолина, само че нещата ми се случват в противоположен ред “, съобщи пред „ Телеграф “ голата кандидат-кметица на Момин проход - Диана Габровска.

„ За разлика от нея аз първо бях в политиката, по-късно потеглих по пътя на еротиката и стигнах до порноиндустрията “, с усмивка прибавя хубавицата.

Тя прави конкретизиране, че влизането й в порното въобще не е тематика за на ниска цена и бърз пиар, каквито обвинявания среща. Отдавна получава такива оферти, само че по-скоро ги приемала като нещо доста несериозно.

" Казах си - по този начин или другояче съм изкарана по най-долния метод след абсурда с голите ми фотоси за изборите. Хората тогава безусловно ме линчуваха “, споделя хубавицата. Спират се на предложение, което идва от огромна гръцка компания, която е водач в производството и разпространяването на филми за възрастни.

Първият филм с присъединяване на „ голата кметица “, както стана известна Габровска у нас, към този момент е сниман. Той ще види свят навръх 2 октомври, когато у нас са изборите.

Кадрите са снимани през лятото в Гърция. Хубавицата пътува за там дружно със брачна половинка й, които постоянно освен я поддържа във всичко, само че е и нейният главен мотор за всяко ново начинание.

" Ние бяхме уговорили, че аз ще вземам участие в лесбийска сцена и за мен това беше ок и аз бях готова. Мисля, че като за първи път добре се оправих, не знам до каква степен ще стигна отсега нататък “, споделя първите си усещания Диана и прибавя:

„ Има доста българки, които са се снимали в порнофилми, само че знаете ли множеството се крият, позор ги е, пазят се, не желаят да излязат с имената и лицата си. Така аз ставам първата българка в света, която публично застава зад работата си с лицето и името си “.

Новата работа на Диана се възприема прелестно от цялото й семейство. Красавицата е майка на две деца момчета, на 7 и 9 години, и има вяра, че те ще могат да схванат новата работа на майка си и също ще я поддържат.

Тя преглежда предложения за присъединяване в нови порно филми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР