Аз съм Афродита! С това шеговито изречение актьорът Владимир Карамазов

...
Аз съм Афродита! С това шеговито изречение актьорът Владимир Карамазов
Коментари Харесай

Владо Карамазов се превърна в Афродита

" Аз съм Афродита! " С това шеговито изречение артистът Владимир Карамазов заяви в обществените мрежи за най-новото отличие, с което е почетен поради майсторските си фотоси - фотографската купа “Афродита”.

Това се случва единствено няколко месеца, откакто той завоюва първите награди, които се присъждат от Международния фотогографски съюз - Global Photographic Union (GPU). Същият съюз връчва и трофеи поради реализирани заслуги. За изцяло показване се дава купата “Корона”. За обособени фрагменти, които са носители на златни медали, създателят им получава купа “ВИП”. Други обаче се печелят единствено след утвърждението на 5-членна комисия.



Снимките на Карамазов до момента са награждавани с първи места и златни медали на интернационалните състезания, по тази причина артистът към този момент е притежател на купите ВИП 1 и ВИП 2. Той е изпратил и портфолио с 10 фрагмента - всеки в друга категория, и комисията на интернационалния съюз му е връчила първата купа “Афродита”.

Според разпоредбите на съюза за идващите равнища и трофеи може да се кандидатства чак след година. “Наистина не знам какво да ги върша тези трофеи, само че е ужасно да бъдеш оценен от непознати хора от разнообразни народности”, написа водещият на “Сървайвър: Скритият идол” в профила си във фейсбук.



“Вече съм сигурен, че фотографията е нещото, което ми оказва помощ в тези отвратителни времена. Ако не беше тя, в този момент може би душевен щях да съм доста, доста зле. В тези дни единствено тя ми носи същинска радост”, написа още в поста на Владо Карамазов.



Снимки: Личен профил на Владимир Карамазов във фейсбук
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР