Аз от конституционно право не разбирам и не е редно

...
Аз от конституционно право не разбирам и не е редно
Коментари Харесай

Борисов: Нищо фатално не се е случило, просто ПП-ДБ няма да пътуват в чужбина

Аз от конституционно право не разбирам и не е редно да се върша, че разбирам. За геополитика мога да приказвам колкото желаете, аз съм най-компетентен в България.Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

Благодаря на Христо Иванов, че ми благодари за поддръжката за измененията в Конституцията. Винаги съм го подкрепял, означи водачът на ГЕРБ в отговор на въпроса дали не е била неточност конституционната промяна.

Листът, който ние отнесохме за кандидати- министри, на този лист бяха имената на всички, в това число голяма част от Демократична България, трима от Демократична България, желаната здравна министърка от Атанасов, на туризма и на правораздаването. Министрите на Христо Иванов ги имаше на листа. Аз зачертах трима от нашите, за защитата, енергетиката и електронното ръководство, съобщи Борисов.

Ако не беше жаждата за власт и то за Министерство на вътрешните работи, ние имаме боязън от това, тези хора нелегално арестуваха и имаха репресивния уред и сме чувствителни, че не би трябвало целият уред от Министерство на вътрешните работи да е техен, сподели Борисов.

" Сега е времето да си решим регулаторите дружно и поправките по механизма. Нищо съдбовно не се е случило, просто сътрудниците няма да пътуват в чужбина ", уточни Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР