Аз нарисувах на стената някои неща - хитлеристки надписи и

...
Аз нарисувах на стената някои неща - хитлеристки надписи и
Коментари Харесай

Биячът от Перник: Не съжалявам за нацистките надписи, не харесвам роми

" Аз нарисувах на стената някои неща - хитлеристки надписи и не скърбя и не мога да кажа, че не съм прав, тъй като аз не одобрявам някои хора и ще Ви кажа за какво. Защото след 50 години ще ни управляват, имам поради хората от ромски генезис. Не ги одобрявам, тъй като унищожават страната и полицията ги пази. Не изповядвам нацистка идеология. Дойде началникът и ми сподели да го изтрия. Изтрих го и той ме наказа след една седмица. " Това разказал пред Административния съд в Кюстендил Васил Михайлов, наследник на някогашния зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов, написа 24 часа. Той апелира заповедта за преместването си от пандиза в София в този в Бобов дол.
Прочетете още
Михайлов е обвиняем по осем обвинявания - закана за ликвидиране, три междинни и две леки телесни повреди, както и две хулиганства и делото против него е в Софийския областен съд, след отказ на всички съдии в Районния в Перник.

Прокурорският наследник бе арестуван на 21 декември м. година и настанен в пандиза в София. След седмица в приемно поделение е изместен в група, в която се държат обвинени и подсъдими, с цел да са настрана от наказаните.

Със заповед от 31 януари т. година на основния шеф на Групово дело " Изпълнение на наказванията " е изместен в Бобов дол, тъй като с държанието му бе се заплашила сигурността в пандиза в София. Михайлов обаче оспорва заповедта и желае да бъде върнат от Бобов дол назад в София. " Едната от основните аргументи е, че приятелката ми, която е най-близкият ми човек, живеем дружно с нея, не пребивавам с майка си и татко си, тя учи в университета в София и й е по-лесно да идва на рандеву при мен. Правя рандеву единствено с нея. Другото нещо е, че ме местят незаслужено в различен затвор ", обяснил пред съда подсъдимият.

В хода на делото станало ясно, че за късия си престой зад решетките в София към този момент има няколко санкции. Едното е за владеене на мобилен телефон и Михайлов си е признал, че е негов. Другото е за съществуване на 0,31 промила алкохол, което не признава и твърди, че се е жабурил с вода за уста. Има и наказване за сборичкване с различен пандизчия. Тогава получил наказване - отнемане от хранителна пратка 3 месеца. " Това е единствената ми борба в Софийския централен затвор. В ареста на " Г. М. Димитров " съм имал и други, бил съм се с някакви момчета, само че това е друга работа ", споделя Михайлов. Оправдал и последното си нарушаване за изписване на нацистки надписи по стените на килията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР