Аз мисля, че един ироничен пост беше доста неправилно разбран.

...
Аз мисля, че един ироничен пост беше доста неправилно разбран.
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Ироничният ми пост беше неправилно разбран

" Аз мисля, че един подигравателен пост беше много погрешно свестен. На първо място множеството не осъзнават, че тъкмо същия ден Русия сподели, че всеки, който изпрати оръжия, което тя е предоставила на свои страни, които е считала за приятелски, то ответният удар няма да закъснее ".

Това изясни пред Bulgaria ON AIR депутатът от " Възраждане " Елена Гунчева, откакто стана ясно, че Специализираната прокуратура стартира инспекция за " закононарушение за причина на непозната страна към война или експанзия в раздела за изменничество и шпионство " за поста ѝ в обществената мрежа " Не се отчайвайте, има някаква вяра - Русия има високо точкови оръжия, тъй че тъкмо може да улучи Министерски съвет. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата ".

Отново в обществените мрежи обаче Гунчева написа, че под напън е изтрила позицията си, и добавя: " Да казваш каквото мислиш, не е добра концепция в политиката ".

" Аз просто споделих какво може да се случи, в случай че България на процедура разгласи война, като изпрати оръжие в Украйна. Това е един доста сериозен проблем и аз мисля, че неглижирането му към този момент е приравнено към държавна измяна. Кога се прави съзнателно подобен скандал? Когато има нещо значимо, което не би трябвало да бъде видяно. А кое е значимото? Важното е, че след няколко дни изтича срокът на мораториума върху цените в енергетиката ", напомня Гунчева.

Тя заявява, че ще се преценява с постовете си в обществените мрежи, само че ще продължава да стои зад своите убеждения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР