Айлин Бобева, която стана много популярна чрез втория сезон на

...
Айлин Бобева, която стана много популярна чрез втория сезон на
Коментари Харесай

Айлин от „Ергенът” съсипа Фарид: Деца няма да ти родя никога, примири се!

Айлин Бобева, която стана доста известна посредством втория сезон на „ Ергенът ” по Би Ти Ви, се оказа срещу общото мнение, че дамата наложително би трябвало да се осъществя като майка, с цел да бъде щастлива в живота. Напук на произхода си, който е полутурски, зъбатата манекенка няма никакво желание да забременява и ражда бебета, нито пък да бъде стопанка.

Айлин била принудена да разкрие същинската си позиция по фамилните въпроси, откакто приятелят й Фарид я притиснал за брак и деца. Иранецът, който върти бизнес с парфюми, е на 42 година и по тази причина не желал повече да си губи времето си с мимолетни връзки за развлечение, а бил подготвен да сътвори семейство.

Манекенката обаче е единствено на 24 година и въобще не е на тази вълна. Това, което е по-лошо за Фарид, е, че може би в никакъв случай няма да стане подготвена. Бобева по принцип не желала да има деца и предпочитала да си живее умерено и егоистично живота.

Айлин потвърди, че е висш лакомец още по време на шоуто. Тогава имаше опция да вземе цяла вечер с Ергенът Евгени или да си го подели с останалите девойки. Тя избра да бъде с него няколко часа, само че точно тези часове се оказаха съдбовни за нея, тъй като пианистът по този начин разбра в детайли, че тя не е подготвена за семейство.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР